top of page
Vajon lehetséges-e jól lennünk a párkapcsolatunkban?

Kedves Párok!

"Ölelj át!" – 1+7 alkalmas kurzus

HÉT LÉPÉS AZ ÉLETRE SZÓLÓ SZERELEMÉRT!

Tarts Szorosan: Image
Tarts Szorosan: Image

A szerelem már nem rejtély, megérthetjük, megismerhetjük, és ami a legfontosabb alakíthatjuk! A biztonságos, szeretetteljes és tartós szerelem egyáltalán nem lehetetlen, most már van hozzá térképünk!

(Susanne Johnson)

A program elsősorban nem a krízisben lévő kapcsolatok “terápiáját” célozza, hanem a párkapcsolatban élők által mind ismert mindennapi konfliktusok, megfáradások közt együtt haladó párok számára nyújt újfajta rátekintést. Új megoldási módokat kínál a már oly sokszor elakadt vitákra, konfliktusokra. Ilyen formán nem terápiás, hanem preventív hangsúlyú alkalom a programban való részvétel. Fő célja a programnak, hogy kilépjünk falaink mögül, hogy tanuljunk érdeklődő figyelemmel tekinteni egymásra, és felismerni, mennyi sok “lom” alatt rejtőzik sokszor egymás iránti tiszteletünk, szeretetünk. Az érzelmi válaszkészség, kulcs az életre szóló szerelemhez. Az új szemléleten alapuló program tízből hét esetben képes volt javítani a nehézségekkel küzdő párok kapcsolatán. 

Amiben segíteni tudok:

  •  szakmai tudásommal, gyakorlati tapasztalataimmal, jelenlétemmel egy olyan légkör kialakítása, ahol ki lehet mondani, meg lehet fogalmazni a legmélyebb kételyeket, szükségleket, félelmeket, reményeket, vágyakat

  • új megoldási mód nyújtása, a már hosszú ideje fennálló kapcsolati konfliktusokra

  • érzelmi térkép magunkhoz, egymáshoz

  • érzelmi válaszkészség fejlesztése
     

8 alkalmas kapcsolat erősítő program


pároknak
2 óra: 25 000 ft / alkalom

egyénileg
1,5 óra: 22 000 ft/ alkalom

Akik a Remény Forrás Egyesületen keresztül jelentkeznek, azok számára 10 % kedvezmény (Ezt az Érdeklődöm gombra kattintva, a jelentkezéskor jelezni.)

2 hetenkénti találkozás, egy-egy alkalom 2 órás  időtartam

bottom of page