top of page
Vajon lehetséges-e jól lennünk a párkapcsolatunkban?

Kedves Párok!

"Ölelj át!" – 1+7 alkalmas kurzus

HÉT LÉPÉS AZ ÉLETRE SZÓLÓ SZERELEMÉRT!

Tarts Szorosan: Image
Tarts Szorosan: Image

A szerelem már nem rejtély, megérthetjük, megismerhetjük, és ami a legfontosabb alakíthatjuk! A biztonságos, szeretetteljes és tartós szerelem egyáltalán nem lehetetlen, most már van hozzá térképünk!

(Susanne Johnson)

A program elsősorban nem a krízisben lévő kapcsolatok “terápiáját” célozza, hanem a párkapcsolatban élők által mind ismert mindennapi konfliktusok, megfáradások közt együtt haladó párok számára nyújt újfajta rátekintést. Új megoldási módokat kínál a már oly sokszor elakadt vitákra, konfliktusokra. Ilyen formán nem terápiás, hanem preventív hangsúlyú alkalom a programban való részvétel. Fő célja a programnak, hogy kilépjünk falaink mögül, hogy tanuljunk érdeklődő figyelemmel tekinteni egymásra, és felismerni, mennyi sok “lom” alatt rejtőzik sokszor egymás iránti tiszteletünk, szeretetünk. Az érzelmi válaszkészség, kulcs az életre szóló szerelemhez. Az új szemléleten alapuló program tízből hét esetben képes volt javítani a nehézségekkel küzdő párok kapcsolatán. 

A nyolc alkalmas kurzuson a pár/párok az elméleti témafelvetések után megadott tematika alapján kettesben gondolhatják végig a hallottakat, a saját konkrét megéléseikre figyelve. A csoportvezető be-bekapcsolódik a páros beszélgetésbe, mediátorként van jelen, és ha a pár igényli, a nehezebb kérdéseknél segíti egymás könnyebb megértését. A titoktartás, a bizalmi légkör mindvégig biztosítva van.

2 hetenkénti találkozás, egy-egy alkalom 2 órás  időtartam (igény esetén hetenkénti alkalmak) 

2022. szeptember

bottom of page