top of page

2023. október és december között

Kedves első gyermeket váró vagy tervező pár!

Az első gyermek születése körüli időszakot nevezhetjük egy olyan életváltási időszaknak, amikor olyan új élményeket éltek át együtt, amelyekben eddig még nem volt részetek. Szerelmetek és kapcsolatotok gyümölcsként új taggal bővül a kettőtök egysége. Az eddigi életetek gyökeresen megváltozik. Erre a változásra tudatos felkészüléssel, ráhangolódással és a párkapcsolat erősítésével is fel lehet készülni.
Gyertek el egy félnapos hétvégi workshopra, ha az első gyermeket tervezitek, vagy már úton van hozzátok a megszülető új élet. Választhatjátok a programot egy rövidebb, két alkalomból álló blokkban is a párotokkal.  Tapasztaljátok meg az érzelmi közelséget és a szövetséget, amely erős alapot teremt a tartós párkapcsolathoz. Előzzétek meg, hogy a kezdeti nehézségek elakadást okozzanak - az "1+1=3 projekt" megerősít benneteket, hogy felkészülten lépjetek az új szerepek és az örömteli kihívások elé!

Következő csoport időpontja:
2023. október 29. Budapest

Előzetes bejelentkezés szükséges!
További alkalmakról érdeklődni e-mailben: ckedina75@gmail.com vagy 06-30-872-4413

113.png

FILMKLUB

Ha szívesen nézel filmeket, és ahhoz is van kedved, hogy megoszd másokkal, hogy hogyan hatott rád, melyik szereplővel tudtál azonosulni, ki volt számodra a legkevésbé megnyerő stb... még további izgalmas kérdések várnak ránk. Ha ezen felül még mások megátásaira is nyitott és kíváncsi vagy, akkor várunk filmklubunkba. A filmek youtube-n megtalálhatók, megnézhetők. 

Időpontok: 

2022. október 8. 16.00 Életrevalók

2022. december 30. 16.00 Hétköznapi mennyország

Helyszín: Veszprém

2022. májusban induló,

tematikus önismereti témánk:

 

A nő 7 archetípusa 

 

 

A hagyományos felfogás szerint a "normális" nő az, aki megfelel az "átlagnak" - vagyis egy modellnek, egy olyan szerep-együttesnek, amit a társadalom aktuálisan a nőtől elvár. Valamennyien tudjuk azonban, hogy nő és nő között óriási különbségek vannak. Ami az egyik nő számára létfontosságú, annak a másik számára esetleg nincs, vagy alig van jelentősége. 

 

„Istennők ma is élnek, minden nőben” – fogalmazta meg Dr. Jean Shinoda Bolen pszichiáter, jungi analitikus, a San Francisco-i Pszichiátriai Klinika professzora. Az általa megalkotott archetipikus személyiségelméletben az ókori görög mitológia istennő alakjait hívta segítségül a bennünk élő univerzális női karakterek ábrázolásához. A Bolen által leírt archetípusok megismerésével közelebb kerülhetünk önmagunk női minőségeinek és a bennünk dolgozó tudattalan motivációk megértéséhez, új szemszögből vizsgálhatjuk a férfiakhoz, más nőkhöz, szüleinkhez, gyermekeinkhez és a munkánkhoz fűződő kapcsolatunkat.

IMG_20220328_215624 (1).jpg

2022. Április végén induló csoportjaink.

245592136_416153596897815_2873489713339631146_n.png

A következő tematikus önismereti csoport április 11-i indulással:

A hat találkozási alkalomból álló önismereti alapú lelkigondozói csoportban, az alábbi témák mentén haladnánk:

    1. A szeretet és a kötődés megértése: Kapcsolódási és Kapcsolati szükségleteink

    2. Életciklus váltások az életünkben: Krízis- Változás-Fejlődés

    3. Önbecsülésünk hatása a kapcsolatainkra

    4. Egyensúlyban önmagammal a polaritások világában

    5. Határaim védelme: Amikor a nem, az Igen

    6. Amint bent, úgy kint: Belső erő

Az elméleti témafelvetés után, az érzelmeinkre fókuszáltan, gyakorlatias formában, interaktívan vagyunk jelen. Pszichodramatikus eszközökkel is dolgozunk, így minden alkalom jó lehetőség a magabiztosságunk erősítésére. Én-közléssel, saját érzéseinkből, megéléseinkből, élményeinkből beszélgetünk egymással és osztjuk meg a témával kapcsolatos tapasztalatainkat. Nem az igazságot keressük, hanem az egymással való kapcsolódást a kommunikáción keresztül, ezzel is tágítva a saját nézőpontunkat és erősítve a másik ember felé irányuló érzékenységünket, megértésünket és elfogadásunkat.

Az egyes alkalmak 3 órás időtartamúak, két hetente csütörtökönként találkozunk 17:30- 20:30 között. 5000 ft/ alkalom

Pszichoterápiás folyamatban lévő személyek jelentkezését nem tudjuk elfogadni, kontraindikációnak számít.

bottom of page